mandag den 28. marts 2016

Marts Book Haul

Book Haul Marts!

Okay, jeg har virkelig købt og fået mange bøger i denne måned, derfor laver jeg nu min første BOOK HAUL!
 

Som i kan se på billederne blev det til 12 bøger i denne måned. Dette skyldes blandt andet min fødselsdag og at jeg var på studietur til London.

Her kommer bøgerne en efter en.Harry Potter og de vise sten af J.K Rowling illustreret af Jim Kay.
Denne bog fik jeg i fødselsdagsgave. Jeg havde virkelig ønsket mig den rigtig længe, så at den nu er min er slet ikke til at fatte!
Historien er ligesom den originale Harry Potter og de vise sten historie, denne her udgave har bare meget smukke illustrationer lavet af Jim Kay.Every Day Af David Levithan
Den handler om A, som hver dag vågner op i en ny krop, en dag vågner A op i Justins krop, og vil pludselig gerne leve i den krop hver evig eneste dag.


Every thing Every thing af Nicola Yoon
Bogen handler om Maddy, som er allergisk over for verden. Olly er drengen, der bog inde ved siden af, som vil gøre alt for at kunne nå hende.Skin Deep af Laura Jarratt
Bogen handler om Jenna, som efter sin bedste venindes død, prøver at få livet til at komme op at stå igen. Men det eneste hun har lyst til, er at gemme sig væk. Men så møder Jenna Ryan, og måske bliver alting ændret nu.


The next together  af Lauren James
Bogen handler om Katherine og Matthew som bliver født igen og igen, hver gang bliver de forelsket og hver gang bliver de tvunget fra hinanden.
Jeg havde hørt godt om denne bog, og derfor måtte jeg bare eje den.

Username: Evie af Joe Sugg har jeg allerede læst og anmeldt Username-Evie-Anmeldelse .
Jeg kan ikke huske prisen, da jeg simpelthen bare måtte eje denne bog. Bogens handling kan i finde under min anmeldelse ^..^  

Winnie the Pooh af A.A Miller Jeg havde været i Cambridge dagen før, hvor jeg havde set et originalt udsnit af denne bog, og derfor var der ingen tvivl om, at jeg bare måtte eje den.
Bogen handler om Winnie the Pooh og vennerne.
Du kan købe den i Waterstones, og så kan du muligvis finde nogle lignende i boghandler rundt omkring.

Himlen ved mine fødder af Jandy Nelson
Bogen handler om 17-årig Lennie, som mister sin søster Bailey. Lennie finder trøst i sin kæreste Toby. Men pludselig dukker Joe op.
Jeg havde hørt rigtigt godt om bogen og købte den derfor for et gavekort.


Rød dronning af Victoria Aveyard
Jeg havde virkelig glædet mig til, at den skulle udkomme på dansk, så jeg købte den næsten med det samme, og jeg kan slet ikke vente med at læse den.
Bogen handler om Mare Barrows, hvis blod er rødt, hvilket betyder at hun hører til samfundets bund. Men en dag ender hun hos Sølver-hoffet og opdager at hun selv har magiske evner

Girl Online på turné af Zoe Sugg er købt i Bog og Ide. Bogen er nr. 2 i serien Girl Online, læs min anmeldelse af 1´eren her Girl-Online-Anmeldelse .
Bogen handler om Penny, som er blevet inviteret med på Noahs verdensturné . Men det bliver slet ikke som Penny forventede, og hun modtager ondskabsfulde truende beskeder fra

Eleanor og Park af Rainbow Rowell
Bogen handler om Eleanor, der lige er flyttet til byen. I skolebussen er der plads ved siden af Park, og langsomt begynder de to at opbygge et venskab.
Jeg havde hørt massere godt om denne bog, og derfor besluttede jeg mig for, at den skulle have en plads på min bogreol.


Lygtemandens datter af Jette Kjær Pedersen Fik jeg tilsendt af forfatteren Jette Kjær Pedersen som et anmeldereksemplar. Du vil meget snart kunne læse min anmeldelse om bogen.
Bogen handler om Calluna der er 16 år og bor hos sin Mormor. Da Calluna var spæd dødede hendes mor på mystiskvis. Der begynder at ske mærkelige ting med Calluna, hendes drømme bliver blandt andet til virkelighed.


Så fik jeg præsenteret de 13 bøger det blev til i marts, og jeg fik derved også afsluttet min første Book Haul. Hold dig opdateret her på bloggen og på min instagramprofil leas_bogunivers.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar