søndag den 3. april 2016

Lygtemandens datter - Jette Kjær Pedersen

Lygtemandens datter
Jette Kjær Pedersen
(Egolibris)
Anmeldereksemplar fra Jette Kjær Pedersen


Bedømmelse: 4/5
Sprog: Dansk


Lygtemandens datter handler om den 16 årig Calluna. Calluna bor i udkanten af Rold skov sammen med sin mormor. Callunas mormor bryder sig ikke om skoven grundet af, at Callunas mor døde under en af sine ture i skoven, da Calluna var helt lille.  Der begynder at ske mystiske og overnaturlige ting for Calluna, og hun finder hurtigt ud af, at hun ikke kan være alene om at opklare mysteriet om sin mors død og sin ukendte far.
Bogen handler om kærlighed, at skille sig ud og om at være stærk.

Okay, jeg må være ærlig og sige, at bogen ikke fangede mig fra start af. På en måde følte jeg bare ikke at de kærlighedsscenarier, der er i historiens start, virkede helt realistiske, med det mener jeg, at jeg følte, at det hele lige pludseligt gik for hurtigt. Men når det så er sagt, så da jeg havde læst lidt videre i bogen, fangede den mig virkelig.
OBS. Når man læser videre i bogen, giver disse lidt for hurtige kærlighedsscenarier god mening.

Det er en rigtig fin historie om Calluna, men jeg synes på en måde, at bogens titel laver en lille spoiler, hvilket er rigtigt synd, da det er en virkelig spændende historie.

Der var hele tiden lagt op til spænding. Jeg sad hele tiden og prøvede at gætte med på, hvad der kunne være sket med Callunas mor, og hvorfor der er begyndt at ske mystiske ting for Calluna.
    Jeg sad flere gange og tænkte ”Ej der er noget mystisk ved hende der, kan vi stole på hende?” eller ”Lad nu vær med at tage derhen alene!”.
   Det var en utrolig fed oplevelse, at man sådan kunne sidde og gætte med og kommentere på historien.
Til tider havde jeg lyst til at kaste den fra mig, fordi den simpelthen var så spændende, at jeg ikke kunne holde ud og læse mere og andre gange sad jeg med den knugende ind til mig, fordi jeg simpelthen ikke kunne slippe denne utrolig spændende bog.
Jeg var så glad for slutningen, tusind tak for det Jette Kjær Pedersen. Slutningen var virkelig god og den slutter af med noget af et brag!

Jeg synes, at det er en virkelig god bog. Dette her fantasy / paranormal romance univers er virkelig et godt univers, som jeg er glad for, at jeg fik lov til at opleve.
Jeg vil helt klart anbefale bogen, da jeg synes den er virkelig god. Hvem ved måske skulle jeg læse Lygtemandens Datter endnu en gang.

Jeg er glad for at Jette Kjær Pedersen gav mig denne bog, det er virkelig en god bog, som jeg bestemt ikke fortryder at jeg fik lov til at være en del af. Jeg giver denne bog 4 fantastiske stjerner ud af 5! ****Ingen kommentarer:

Send en kommentar