søndag den 24. juli 2016

Dragerne (Sagaen om Talon 1. bind) af Julia Kagawa (anmeldereksemplar fra plusbog.dk)

Dragerne (Sagaen om Talon 1. bind)

Julia Kagawa
Læs anmeldelse og køb bogen på Plusbog.dk-Dragerne-JuliaKagawa

(HarperCollins Nordic)

Bedømmelse: 5/5
Sprog: Dansk
Originaltitel: Talon
Originalsprog: Engelsk


Dragerne (Talon 1. bind) handler om Ember Hill som er en drage, der kan forvandle sig til en menneskeskikkelse, hun er netop sammen med sin tvillingebror sendt til at skulle bo sammen med menneskerne for at lære at indordne sig. Men det er ikke så nemt, da Ember samtidig er meget oprørsk.
Garret Xavier er medlem af Skt. Georgs-ordenen, som er en orden, hvis formål er at slå drager ihjel. Garret er netop kommet til samme by som Ember, da orden har fået nys om, at der skulle gemme sig en hundrage i byen.

Bogen starter med, at man følger Garret og Ember Hill synsvinkler skriftevis, dette gør man indtil anden del af historien, hvor man herefter følger Garrets, Ember Hills og Rileys. Det fungerer rigtig godt, at synsvinklerne skifter, da det er med til at holde bogens spænding oppe. Når noget af det mest spændende sker, så skifter synsvinklen, hvilket gør, at man bliver endnu mere tændt for at læse mere.
   Den gode spænding gjorde, at jeg hele tiden følte mig godt underholdt. Der var på intet tidspunkt, hvor bogen på nogle måder kede mig.
    Kagawa er rigtig god til at lave spænding, men på samme tid er hun også rigtig god til at danne et forhold mellem læseren og hovedpersonerne.

Ember, som er en af hovedpersonerne, har en stærk personlighed. Hun er modig, trodsig og kærlig.
   Det bliver hurtigt klart for læseren, at Ember er en pige, der bliver draget af oprør og spænding.
Til at starte med socialiserer Ember sig ikke så meget med menneskerne, men lidt efter lidt bliver hun bedre og bedre til at socialisere sig og til at aflæse menneskernes kropssprog.
Kagawa har gjort det muligt for læseren, at føle Embers følelser. Man føler sig selv draget til at bryde bogens regler, fordi Embers følelser er så stærke.

Garret, der er bogens anden hovedperson, er en person, som man i bogen kommer til at holde meget af. Han er helt klart en fictional karakter, som jeg ønskede levede i virkeligheden! Garret udviser masser af charme, og så virker han så sød. Garret er meget stærk fysisk, da han er soldat, men han er så sandelig også stærk psykisk.

Bogen fangede mig fra begyndelsen af med dens pragtfulde humor, dens søde kærlighed og dens gode spænding! Denne bog får intet mindre end 5 ud af 5 stjerner *****
Ingen kommentarer:

Send en kommentar