mandag den 17. oktober 2016

Små synder af Lissa Evans

Små Synder

Lissa Evans

(Bazar)
Bogen kan købes på Plusbog.dk-småsynder.

Bedømmelse: 4/5
Originaltitel: Crooked heart
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk


Små synder foregår under 2. verdenskrig. Vi følger de to personer Vee og Noel. Noel bor hos sin gudmor Mattie, men da hun pludselig dør, evakueres Noel og skal bo hos Vee. Sammen danner de to personer et specielt bånd.

Noel er en dreng, som man hurtigt kommer til at holde af. Han er på mange måder stærk psykisk, da han oplever sin gudmors død, og må evakueres. Han er en gammelklog dreng, så han siger ofte ting, hvor man tænker, at det burde en 10 åring dreng ikke vide.

Det er en utrolig spændende udvikling, der sker i forholdet mellem Vee og Noel, hvilket var en af de ting, som jeg rigtig godt kunne lide ved bogen. Da Vee jo faktisk kun tilbyder Noel et sted at bo, fordi hun kan se, at der er penge i ham, skaber dette et sjovt bånd i mellem de to. Båndet imellem dem, er et bånd, der går ud på at skaffe penge, men stille og roligt udvikler dette bånd sig også til noget andet end blot penge.

Bogen var ikke en bog, som fik mig til at føle, at jeg bare måtte læse endnu en side, men alligevel var der noget der fik mig til at blive ved med at læse.
Bogens historie er utrolig god: Jeg elsker historien om den gammelkloge dreng, som skal bo hos en dame, som vil gøre næsten alt for at kunne snyde sig til lidt penge.
Bogen var god, og historien var på mange måder fængende, men jeg kan ikke give den mere end 4 ud af 5 stjerner ****.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar