onsdag den 4. januar 2017

Bloggens 1 års fødselsdag

Bloggen fylder 1 år


I dag fylder bloggen 1 år, hvilket vil sige, at for præcis et år siden oprettede jeg denne bogblog. Det første år har været noget af en rejse.  Jeg har fået læst og anmeldt en masse gode bøger.
Jeg har lært en masse fantastiske mennesker at kende. Jeg har fået et helt nyt netværk, som jeg kan tale om bøger med i timevis.
Hele den her bog verden er virkelig en verden, jeg føler mig hjemme i. Jeg føler, at der er plads til alle og alle er mere end velkommen.
At oprette denne bogblog har også gjort, at jeg har fået læst mere, end hvad jeg normalt ville have læst. Jeg har fået en masse god inspiration fra andre bog-elsker, og jeg har fået læst nogle bøger, som jeg normalt ikke ville have læst.
Det er ikke kun bøger, der er sket ændringer i dette år. Jeg har også oplevet en masse ting udenfor bøgerne. Jeg har været tre gange ud og rejse, den ene gang var studieturen med min klasse. Jeg er begyndt på det sidste år af gymnasiet. Jeg har fået en lille kanin, som virkelig har bragt meget glæde i familien.
Det første år som blogger har været helt fantastisk, og jeg glæder mig til mange flere boglige minder.Ingen kommentarer:

Send en kommentar