onsdag den 28. juni 2017

Juni Book Haul - 2017

Book Haul - Juni 2017Jeg har i juni måned fået og købt ni bøger i alt. Jeg blev student her i juni og har derfor fået et par bøger. Nogle af bøgeren fik jeg to af, og dem har jeg så byttet og købt nye bøger.
Throne of Glass - Kongens Forkæmper - Sarah J. Maas
En af de bøger, jeg blandt andet fik, er Throne of Glass - kongens forkæmper. Denne serie har jeg faktisk på engelsk, men jeg kender mig selv, og ved at der vil gå lang tid inden, jeg begiver mig ud i den på engelsk, så derfor ønskede jeg mig den på dansk, så jeg forhåbentlig snart kan læse den.


Ravnenes Hvisken bog 2 - Malene Sølvsten
Alle taler om Ravnenes Hvisken, og (pinligt) har jeg ikke fået læst 1'eren endnu, men den står på min juli TBR. Selvom jeg ikke har læst den første bog i serien, så ønskede jeg mig alligevel 2'eren.Vinterkongens Datter #1 Kelley - Lesley Livingston
Der var tilbud, så alle tre bøger af Vinterkongens Datter fik jeg til en god pris
Vinterkongens Datter #2 Sort Lys - Lesley Livingston
Ikke nok med det er et godt tilbud, så kan man da ikke stå for disse flotte forsider. Man kan ikke rigtigt se det på billederne, men på alle bøgeren er der noget der glimter.Vinterkongens Datter #3 Stormen - Lesley Livingston

Sidste Skoledag - Søren Poder
Denne bog havde jeg ikke rigtigt hørt om før, så jeg læste lidt på bagsiden af den, og jeg synes, at den lød virkelig god, så den blev straks puttet på ønskelisten, og jeg er SÅ glad for, at jeg nu kan stå med den i mine hænder.


Mopper og mig - Linse Kessler & Michael Holbek
Jeg elsker 'Familien fra Bryggen', så da denne bog udkom, måtte jeg selvfølgelig have den. Jeg tænker, at det lidt er en hygge bog, hvor der ikke sker det store i, så jeg glæder mig til en dag, hvor jeg bare skal slappe af og læse i denne bog.


Barden Beedles Eventyr - J.K. Rowling
Jeg elsker 'Harry Potter' filmene, og jeg føler, at denne bog har en rolle i filmene, så derfor måtte jeg bare eje den. Den er ikke så lang, så den er puttet på min juli TBR
Den Hemmelige Have notesbog - Johanna Basford
Jeg manglede lidt en pæn notesbog, hvor jeg kan skrive ideer til anmeldelser og blogindlæg ned. Jeg har længe kigget på lige præcis denne notesbog, og nu skulle det være nu, at jeg købte den, så det gjorde jeg.
Dette var alle de ni bøger, jeg fik og købte i juni. Jeg glæder mig, som et lille barn til juleaften, til at kunne gå i gang med at læse dem.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar