fredag den 1. september 2017

På kant med livet af Jennifer Niven

På kant med livet

Jennifer Niven

Alvilda

Bedømmelse: 4/5
Originaltitel: Holding Up the Universe
Sprog: Dansk

Originalsprog: EngelskI denne bog ”På kant med livet” følger man to teenager. Den ene er den 17-årige pige Libby. Libby har en fortid som ”USA’s tykkeste pige”, det er hun dog ikke længere, da hun har tabt sig. Hun er netop begyndt i skole igen efter ikke at have gået der længe. Dog er der stadigvæk folk der dømmer hende pga. hendes ekstra kilo.
Den anden person, man følger i bogen, er drengen Jack. Jack er en af de lidt sejere drenge på skolen. Men Jack har en hemmelighed og det er, at han er ansigtsblind, han kan altså ikke genkende andre.
Libby og Jacks veje mødes, og så må de prøve at lægge deres vrede lidt væk.
Jeg elskede Jennifer Nivens ”Som stjerner på himlen”, og jeg havde derfor skyhøje forventninger til denne bog. På mange måder blev mine forventninger opfyldt. Niven skriver jo fantastisk godt, så allerede der er der point at hente ind.
Jeg kunne godt lide begge fortællerne i bogen (Jack og Libby), og det gjorde bogen meget sjovere at læse, da jeg så ikke hele tiden skulle vente på, at det blev min yndling fortællers tur til at fortælle igen.
Jack var en spædende person at følge, især fordi jeg aldrig har læst en historie før med en, der var ansigtsblind, derfor synes jeg, at det var en utrolig fascinerende ting at læse om.
Jeg kunne rigtig godt lide Libby, især den måde hun vælger at tackle ting på, når der er modvind og når tingene ikke helt går, som hun håbede.
Denne bog fik mange følelser frem. Jeg oplevede glæde, vrede, frustrationer og tristhed. Men det er en af de ting, som gør denne bog super god.
Selvom bogen var god, var der også nogle få steder, hvor jeg på en måde kede mig lidt. Men det var kun nogle få steder, og derfor trække det ikke så meget ned i min bedømmelse.
Jeg har besluttet at give ”På kant med livet” 4 ud af 5 stjerner ****. Bogen var god, men ikke helt så god, så den kan få fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale denne bog, især hvis du godt kan lide den måde, som Jennifer Niven skriver på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar