lørdag den 21. oktober 2017

Readathon 21/10-17

Readathon


13. 45 Så blev det endelig d. 21. oktober og dermed tid til mit første readathon. Jeg har virkelig set frem til denne dag, da jeg til alle de readathon, der har været afholdt siden jeg startede bloggen, ikke har kunne deltage.
Min læsestak er ikke så stor, da jeg vil læse Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten færdig, hvilket er 532 sider. Hvis jeg bliver færdig med RH vil jeg læse Skildpadder hele vejen ned af John Green, som er en bog jeg virkelig har set frem til.

Jeg har også planer om at begynde at planlægge lidt bogforum, så jeg også en gang i mellem kan få nogle små pauser.
Lige pt er jeg i gang med at sætte mine sunde snacks frem og gøre klar i min læsestol.
Jeg glæder mig utrolig meget til at gå i gang lige om lidt. Jeg vil selvfølgelig lave opdateringer på bloggen.
16.00 Så har readathon varet to timer. Lige nu sidder jeg og nyder noget hjemmelavet humus med gulerodstave og agurkestave. Jeg har læst længe men ikke så mange sider, da jeg er træt og derfor læser langsommere. Jeg er stadigvæk i gang med Ravnenes Hvisken af Malene Sølvsten, og netop da jeg beslutter mig for at opdatere her på bloggen, bliver den for alvor spændende.


18.05 Så rundede klokken 18, hvilket for mit vedkomme betyder, at jeg ikke kan være så meget mere med i readathon, eller mere at jeg ikke kommer til at opdatere så meget mere af mit readathon på bloggen. Jeg skal nogle ting her til aften, og så skal jeg arbejde i morgen tidlig, hvilket gør, at jeg ikke lige har bloggen ved min side hele tiden. Jeg kommer stadigvæk til at læse så meget som muligt, men det er ikke sikkert, at jeg får opdateret så meget på bloggen. Jeg holder stadigvæk readathon, så meget som jeg nu kan, og jeg håber på, at jeg i morgen efter arbejde kan opdatere jer om, hvordan det er gået.
Jeg er stadigvæk i gang med Ravnes Hvisken og nyder den virkelig. Jeg glæder mig til lige at nappe nogle sider inden den står på aftensmad.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar