onsdag den 8. august 2018

W.I.T.C.H Salamanderens Hjerte af Lene Kaaberbøl

W.I.T.C.H Salamanderens Hjerte

Lene Kaaberbøl

Alvilda


Bedømmelse: 5/5

Der kommer nogle strømsvigt i Heatherfield, og pludselig flyttet den mystiske Danny ind i lejligheden ved siden af Will.

Da jeg så, at disse W.I.T.C.H. bøger udkom, fik jeg straks en nostalgisk følelse. W.I.T.C.H. minder mig om min barndom, om hygge og underholdning. Selvom jeg dog mest har været en Anders And-pige, så har jeg også været helt vildt med W.I.T.C.H., hvilket klart betød, at jeg måtte læse disse bøger.

I salamanderens hjerte er det Will, man følger.
  
De forskellige piger i W.I.T.C.H. har forskellige kræfter, Will bærer Kandrakars Hjerte - Det er her, hvor alle naturens elementer mødes. Når disse elementer mødes, bliver det til energi, hvilket gør, at Will kan tale med f.eks. køleskabet.

Will er klart en person, jeg godt kan lide. Hun har en stærk personlighed, og jeg følte, at jeg lærte hende meget bedre at kende, ved at læse denne bog.
Salamanderens hjerte er en let og hurtig læst bog. Jeg kan klart anbefale den, hvis man er i en reading slump, eller hvis man bare vil læse en letlæselig underholdende bog.
Det var ikke, fordi denne bog bar den helt store spænding med sig, og den var hurtigt læst, men alligevel føler jeg, at den fortjener 5 stjerner *****.

   Jeg synes, at den er gennemført, og jeg savnede ikke at se tegninger under læsningen. Der er ikke noget, der taler for, at den ikke skal have 5 stjerner, så det er, hvad den får.
Jeg glæder mig også til at læse de andre bøger, og til at lære de andre personer i W.I.T.C.H. bedre at kende


Ingen kommentarer:

Send en kommentar