tirsdag den 26. juli 2016

Vi var løgnere af E. Lockhart

Vi var løgnere
E. Lockhart

(Høst & Søn)

Bedømmelse: 3/5
Sprog: Dansk
Originaltitel: We were liars
Originalsprog: Engelsk

Cadence og hendes familie holder familietræf hver sommer på deres private ø, Beechwood Island. Men denne sommer er alt ikke, som det plejer at være. For to somre siden, sommeren femten, kom Cadence til skade, og hun prøver nu ihærdigt at finde ud af, hvad der skete den sommer.

Jeg må indrømme, at jeg ikke var stor fan af bogen de første hundrede sider. Jeg følte mig forvirret og ikke så underholdt. Men da jeg først havde læst de første hundrede sider, begyndte historien for alvor at tage fat i mig. Jeg følte lige pludselig en trang til hele tiden liiige at skulle nappe endnu et par sider.
Cadence, der er historiens hovedperson, har hukommelses problemer, og derfor er der mange ting man ikke helt ved og ting, som bliver blandet sammen.
    Da hun begynder at kunne huske mere, begynder brikkerne så stille at falde på plads, og bogen begynder at blive spændende.
Da jeg havde læst slutningen, fik jeg en følelse af, at jeg nok bør læse denne bog endnu en gang, da nogle af tingene så ville give mere mening.  Det bliver ikke lige nu, at jeg genlæser historien, men på et tidspunkt.
Denne bog var god, men grundet at jeg følte mig FOR forvirret i starten, kan jeg ikke give denne bog mere end 3 ud af 5 stjerner ***. Dog skal det siges, at slutningen (de sidste 30 sider) ville have ligget på 5 stjerner.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar